unsplash-MEcR55ol3jM-me

Tarkemmat palvelukuvaukset löydät sivun alalaidasta...

Palveluhinnasto

Yksityisistunto

Kesto 45 min.

Hinta 70€


Tarot-tulkinta

Kesto 45 min

Hinta 70€


Tarot-opetus

Kesto 1 h

Hinta 80€


Yksilövalmennus

Kesto 2,5 h

Hinta 140€


Puhelinaika

Kesto 20 min.

Hinta 50€


Kirjallinen tulkinta

3-4 sivua

Hinta 90€


Auragrafia

Hinta 110€


Voimataulu

Hinta 80€


Chakratalut

7 kpl

Hinta 480€


MEM istunto

Kesto 3-4 h

Hinta 220€


Tunnetaideterapia

Kesto 2-3 h

Yksilöohjaus 95€

Ryhmään osallistuminen 45€

Palvelut

Kaikkea tätä ja enemmän

Yksityisistunto

Haluatko saada selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan? Välitän Sinulle terveisiä edesmenneiltä läheisiltäsi tai omilta henkisiltä auttajiltasi. Tiedostathan kuitenkin, että kyseessä ei ole ennustus, sillä omat valintamme vaikuttavat siihen, millaiseksi tulevaisuutemme muodostuu. Yksityisistunnossa saat lohdullisen varmuuden siitä, että et ole koskaan yksin omien haasteidesi keskellä, vaan päinvastoin saat apua ja johdatusta omassa arjessasi joka ikinen päivä. Riittää, että olet itse valmis ottamaan sitä vastaan. 

Kesto 45 min.

Hinta 70 euroaTarot-tulkinta

Tarot-kortit ovat kiehtova tapa kurkistaa niin tämänhetkiseen kuin menneeseen ja tulevaankin visuaalisessa muodossa. Ne kuvastavat Sinun ainutkertaista matkaasi ja antavat näkemystä myös erilaisissa haasteissa, joita joudut kasvaaksesi kohtaamaan. Tarotin avulla ymmärrät itseäsi paremmin ja osaat sen myötä suhtautua myös muihin suuremmalla ymmärryksellä. Läheisesi toimivat Sinulle arvokkaina peileinä, samoin kuin Sinä heille.

Kesto 45 min.

Hinta 70 euroa

Tarot-opetus

 Kiehtovatko Tarot-kortit Sinua, mutta et oikein ymmärrä mistä niissä on kyse? Haluaisitko oppia käyttämään niitä itse, oman itsetuntemuksesi mieltä kutkuttavana apuvälineenä? Opetan Sinua mielelläni. Perusasiat ehdimme käydä tunnissa läpi, ja sen jälkeen voimme yhdessä miettiä, olisiko tarvetta vielä ohjatuille harjoituksille. Voit ottaa ystäväsi mukaan, jolloin opetuksen hinta puolittuu (veloitus on aikaperusteinen). Mukaasi saat parisivuisen kirjallisen ohjeen, jotta voit jatkaa uudella innolla ja ymmärryksellä harjoituksia kotonasi. 

Hinta 80 euroa/tunti

Yksilövalmennus

Jokaisella tapaamiskerralla on eri teema. Askel askeleelta opit tuntemaan todellisen itsesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Samalla Sinulle avautuu ymmärrys siitä, mitä sisimmässäsi haluat ja kaipaat kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompaa Sinun on opetella pienin askelin rakastamaan sekä itseäsi että omaa elämääsi. Etenemme Sinun tahdissasi, Sinun tarpeitasi kuunnellen. Joskus toisen henkilön "silmien lainaaminen" auttaa parhaiten oman näkökulman vaihtamista tai laajentamista tavoittelevaa. Tapaamisten välillä teet omassa tahdissasi kuhunkin teemaan liittyviä tehtäviä ja perehdyt monia ahaa-elämyksiä tarjoavaan kirjalliseen valmennusmateriaaliin.

 Kesto 2,5 h

Hinta 140 e

Puhelinaika

Jollet pääse tulemaan yksityisistuntoon, voit tilata itsellesi puhelinajan. Sovimme etukäteen soittoajan ja ennakkomaksun suoritettuasi pääset kuulemaan henkimaailman terveiset vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Henkimaailman rakkaudellinen energia ei tunne ajan ja paikan rajoituksia, joten Sinun fyysisellä sijainnillasi ei ole merkitystä istunnon kulkuun.  

Kesto 20 min.

Hinta 50 euroa

Kirjallinen tulkinta

Mikäli haluat saada mustaa valkoisella siitä, mitä henkimaailmalla on Sinulle kerrottavaa, teen Sinulle kirjallisen tulkinnan etänä. Energiahan ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan! Tilatessasi tulkintaa voit halutessasi liittää mukaan muutaman mieltäsi askarruttavan kysymyksen. Lähetän tulkinnan sopimuksen mukaan joko sähköpostiisi tai kirjeenä kotiisi, jolloin voit palata siihen milloin vain.

3-4 sivua

Hinta 90 euroa

Auragrafia

Teen Sinulle kauniin akvarellikuvan aurastasi ja tulkitsen sitä värioppiin ja numerologiaan pohjautuen. Auragrafian värit kertovat, mikä Sinulle on ihmissuhteissa tärkeää, millaisena kanssaihmisesi Sinut kokevat ja kuinka voit itse tukea niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. Auragrafian keskiössä on jokin symboli, joka sisältää usein henkilökohtaisen neuvon siitä, kuinka juuri nyt voisit parhaalla tavalla auttaa itseäsi. Auragrafia antaa Sinulle hyvän työkalun silloin, kun haluat tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Parisivuiseen kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudelleen ja uudelleen. 

Hinta 110 euroa

Voimataulu

Haluatko voimaantua värien avulla? Maalaan Sinulle henkilökohtaisen voimataulun (20 x 50 cm) akryyliväreillä kankaalle. Käytän niitä värejä, joita juuri tällä hetkellä tarvitset. Luon yhdessä henkimaailman kanssa uniikin taideteoksen, juuri Sinulle. Taulusta voit ammentaa itseesi valtavasti rakkaudellista energiaa oman kotisi seinien suojassa <3

Hinta 80 euroa (+ mahd. postikulut)

Chakrataulut

Kaipaatko enemmän värejä ympärillesi? Teen Sinulle akryyliväreillä 7 taulun (20 x 50 cm) sarjan kaikkia päächakravärejä (punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo ja violetti) käyttäen. Jokainen taulu on yksilöllinen, joten niiden kuviot ja symbolit puhuttelevat juuri Sinua. Taulut kertovat omaa tarinaansa niin menneestä kuin tämänhetkisestäkin elämäntilanteestasi, ja löytyypä niistä joskus viitteitä myös tulevaan. Taulujen luovutuksen yhteydessä saat niistä valintasi mukaan joko suullisen (noin 30 min.) tai parisivuisen kirjallisen tulkinnan, jota voit käyttää itsetuntemuksen apuvälineenä.

Hinta 480 euroa

MEM-istunto

 Onko Sinulla jokin elämää haittaava tai rajoittava pelko, jonka alkuperä ei tunnu olevan tästä elämästä lähtöisin? Tai tuottaako jokin ihmissuhde Sinulle kohtuuttomasti päänvaivaa? Voit saada apua menneiden elämien mielikuvamatkasta (MEM). Vaivutan Sinut hypnoosiin, jonka aikana matkaat siihen menneeseen elämään, josta häiritsevä muisto on peräisin. Kun ymmärrät mistä on kyse, pystyt päästämään irrationaalisesta pelosta helpommin irti. Myös ongelmalliset ihmissuhteet kääntyvät usein parempaan suuntaan sen jälkeen kun olet tullut tietoiseksi yhteisestä menneisyydestänne. Sinun asenteesi kyseistä henkilöä kohtaan muuttuu, ja se riittää käynnistämään muutoksen suhteessanne.  

Kesto 3-4 h

Hinta 220 euroa

Tunnetaideterapia

Haluatko päästä eroon tunnelukoista, jotka kiusaavat Sinua sitkeästi vaikka kuinka niitä päässäsi pohdiskelet? Silloin kannattaa ottaa värit avuksi ja vain antaa mennä. Samalla kun purat tunteitasi käsiesi kautta väreinä paperille opit pikku hiljaa tunnistamaan ja hyväksymään omat tunteesi. Käsissäsi on muutoksen avain, sillä se, että uskallat aidosti tuntea, vapauttaa Sinut elämään väkevämmin omannäköistäsi elämää. HUOM! Sinun EI tarvitse osata maalata, saati piirtää tullaksesi tunnetaideterapiaan. Ennen maalausosuutta teen Sinulle yksilöhaastattelun, jonka aikana voit jo hämmästyen huomata kuinka samat haasteet toistuvat elämässäsi (kenties hiukan eri muodossa) yhä uudestaan. Olisiko nyt aika kohdata ne, ymmärtää niiden alkuperä ja päästää niistä lempeästi irti? 

Kesto 2-3 h

. yksilöohjaus 95 e

. ryhmään osallistuminen 45 e

A9_07158-Edit%202-me.jpg

Yhteystiedot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Holstintie 8

40320 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.