unsplash-MEcR55ol3jM-me

Tarkemmat pal­ve­lu­ku­vauk­set löydät sivun alalai­das­ta...

Pal­ve­lu­hin­nas­to

Tarot-tulkinta

Kesto 50 min.

Hinta 60€


Yksityisistunto

Kesto 50 min.

Hinta 60€


Tarot-opetus

Kesto 1 h

Hinta 75€


Yksilövalmennus

Kesto 2,5-3 h

Hinta 140€


Puhelinaika

Kesto 20 min.

Hinta 50€


Kirjallinen tulkinta

3-4 sivua

Hinta 80€


Auragrafia

Hinta 100€


Voimataulu

Hinta 80-180€


Chakratalut

7 kpl

Hinta 350€


MEM istunto

Kesto 3-4 h

Hinta 150€


Tunnetaideterapia

Kesto 2-3 h

Yksilöohjaus 95€

Ryhmään osallistuminen 45€


Kaukohoito

1 kerta 40 min 30€

3 x 40 min 80€

5 x 40 min 120€


Voimaantumisilta

Kesto 3-4 h

Hinta 15 €/hlö/h

Palvelut

Kaikkea tätä ja enemmän

Yk­si­tyi­sis­tun­to

Haluatko saada selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan? Välitän Sinulle terveisiä edesmenneiltä läheisiltäsi tai omilta henkisiltä auttajiltasi. Tiedostathan kuitenkin, että kyseessä ei ole ennustus, sillä omat valintamme vaikuttavat siihen, millaiseksi tulevaisuutemme muodostuu. Yksityisistunnossa saat lohdullisen varmuuden siitä, että et ole koskaan yksin omien haasteidesi keskellä, vaan päinvastoin saat apua ja johdatusta omassa arjessasi joka ikinen päivä. Riittää, että olet itse valmis ottamaan sitä vastaan. 

Kesto 50 min.

Hinta 60 euroaTarot-opetus

Kiehtovatko Tarot-kortit Sinua, mutta et oikein ymmärrä mistä niissä on kyse? Haluaisitko oppia käyttämään niitä itse, oman itsetuntemuksesi mieltä kutkuttavana apuvälineenä? Opetan Sinua mielelläni. Perusasiat ehdimme käydä tunnissa läpi, ja sen jälkeen voimme yhdessä miettiä, olisiko tarvetta vielä ohjatuille harjoituksille. Voit ottaa ystäväsi mukaan, jolloin opetuksen hinta puolittuu (veloitus on aikaperusteinen). Mukaasi saat parisivuisen kirjallisen ohjeen, jotta voit jatkaa uudella innolla ja ymmärryksellä harjoituksia kotonasi.

Hinta 75 euroa/tunti

Yk­si­lö­val­men­nus

Jokaisella tapaamiskerralla on eri teema. Askel askeleelta opit tuntemaan todellisen itsesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Samalla Sinulle avautuu ymmärrys siitä, mitä sisimmässäsi haluat ja kaipaat kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompaa Sinun on opetella pienin askelin rakastamaan sekä itseäsi että omaa elämääsi. Etenemme Sinun tahdissasi, Sinun tarpeitasi kuunnellen. Joskus toisen henkilön "silmien lainaaminen" auttaa parhaiten oman näkökulman vaihtamista tai laajentamista tavoittelevaa. Tapaamisten välillä teet omassa tahdissasi kuhunkin teemaan liittyviä tehtäviä ja perehdyt monia ahaa-elämyksiä tarjoavaan kirjalliseen val­men­nus­ma­te­ri­aa­liin.

Kesto 2,5-3 h

Hinta 140 e

Pu­he­lin­ai­ka

Jollet pääse tulemaan yksityisistuntoon, voit tilata itsellesi puhelinajan. Sovimme etukäteen soittoajan ja ennakkomaksun suoritettuasi pääset kuulemaan henkimaailman terveiset vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Henkimaailman rakkaudellinen energia ei tunne ajan ja paikan rajoituksia, joten Sinun fyysisellä sijainnillasi ei ole merkitystä istunnon kulkuun.

Kesto 20 min.

Hinta 50 euroa

Kir­jal­li­nen tulkinta

Mikäli haluat saada mustaa valkoisella siitä, mitä henkimaailmalla on sinulle kerrottavaa, teen sinulle kirjallisen tulkinnan etänä. Energiahan ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan! Tilatessasi tulkintaa voit halutessasi liittää mukaan muutaman mieltäsi askarruttavan kysymyksen. Lähetän tulkinnan sopimuksen mukaan joko sähköpostiisi tai kirjeenä kotiisi, jolloin voit palata siihen milloin vain.

3-4 sivua

Hinta 80 euroa 

Au­ra­gra­fia

Teen sinulle kauniin akvarellikuvan aurastasi ja tulkitsen sitä värioppiin ja numerologiaan pohjautuen. Auragrafian värit kertovat, mikä sinulle on ihmissuhteissa tärkeää, millaisena kanssaihmisesi sinut kokevat ja kuinka voit itse tukea niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. Auragrafian keskiössä on jokin symboli, joka sisältää usein henkilökohtaisen neuvon siitä, kuinka juuri nyt voisit parhaalla tavalla auttaa itseäsi. Auragrafia antaa sinulle hyvän työkalun silloin, kun haluat tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Parisivuiseen kirjalliseen tulkintaan voit palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Hinta 100 euroa

Voi­ma­tau­lu

Haluatko voimaantua värien avulla? Maalaan sinulle henkilökohtaisen voimataulun akryyliväreillä kankaalle. Käytän niitä värejä, joita juuri tällä hetkellä tarvitset. Luon yhdessä henkimaailman kanssa uniikin taideteoksen, juuri sinulle. Taulusta voit ammentaa itseesi valtavasti rakkaudellista energiaa oman kotisi seinien suojassa <3

Hinta 80-180 euroa koosta riippuen (+ mahd. postikulut)

Cha­kra­tau­lut

Kaipaatko enemmän värejä ympärillesi? Teen sinulle akryyliväreillä 7 taulun (20 x 50 cm) sarjan kaikkia päächakravärejä (punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo ja violetti) käyttäen. Jokainen taulu on yksilöllinen, joten niiden kuviot ja symbolit puhuttelevat juuri sinua. Taulut kertovat omaa tarinaansa niin menneestä kuin tämänhetkisestäkin elämäntilanteestasi, ja löytyypä niistä joskus viitteitä myös tulevaan. Taulujen luovutuksen yhteydessä saat niistä valintasi mukaan joko suullisen (noin 30 min.) tai parisivuisen kirjallisen tulkinnan, jota voit käyttää itsetuntemuksen apuvälineenä.

Hinta 350 euroa

MEM-istunto

Onko sinulla jokin elämää haittaava tai rajoittava pelko, jonka alkuperä ei tunnu olevan tästä elämästä lähtöisin? Tai tuottaako jokin ihmissuhde sinulle kohtuuttomasti päänvaivaa? Voit saada apua menneiden elämien mielikuvamatkasta (MEM). Vaivutan sinut hypnoosiin, jonka aikana matkaat siihen menneeseen elämään, josta häiritsevä muisto on peräisin. Kun ymmärrät mistä on kyse, pystyt päästämään irrationaalisesta pelosta helpommin irti. Myös ongelmalliset ihmissuhteet kääntyvät usein parempaan suuntaan sen jälkeen kun olet tullut tietoiseksi yhteisestä menneisyydestänne. Sinun asenteesi kyseistä henkilöä kohtaan muuttuu, ja se riittää käynnistämään muutoksen suhteessanne.

Kesto 3-4 h

Hinta 150 euroa

Tun­ne­tai­de­te­ra­pia

Haluatko päästä eroon tunnelukoista, jotka kiusaavat sinua sitkeästi vaikka kuinka niitä päässäsi pohdiskelet? Silloin kannattaa ottaa värit avuksi ja vain antaa mennä. Samalla kun purat tunteitasi käsiesi kautta väreinä paperille opit pikku hiljaa tunnistamaan ja hyväksymään omat tunteesi. Käsissäsi on muutoksen avain, sillä se, että uskallat aidosti tuntea, vapauttaa sinut elämään väkevämmin omannäköistäsi elämää. HUOM! Sinun EI tarvitse osata maalata, saati piirtää tullaksesi tunnetaideterapiaan. Ennen maalausosuutta teen sinulle yksilöhaastattelun, jonka aikana voit jo hämmästyen huomata kuinka samat haasteet toistuvat elämässäsi (kenties hiukan eri muodossa) yhä uudestaan. Olisiko nyt aika kohdata ne, ymmärtää niiden alkuperä ja päästää niistä lempeästi irti?

Kesto 2-3 h

yksilöohjaus 95 e

ryhmään osallistuminen 45 euroa.

Kau­ko­hoi­to

Haluatko saada omakohtaisen kokemuksen henkimaailman rakastavasta parannusenergiasta oman kotisi rauhassa?

Voit valita joko kertahoidon tai useamman hoitokerran sarjan. Lähetän sinulle sähköpostitse tietoa hoidon kulusta heti sen jälkeen, ja saat myös ohjausta siihen, kuinka voit itse tukea omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.


1 hoitokerta, kesto 40 min, hinta 30 euroa


3 kerran sarja, 3x40 min, hinta 80 euroa


5 kerran sarja, 5x40 min, hinta 120€

Tarot-tulkinta

Tarot on ikivanha oppi ja hyvä visuaalinen apukeino silloin, kun haluat muuntaa omia elämänkokemuksiasi elämänviisaudeksi. Tarot-kortit tuovat esiin alitajuntasi kätkettyjä viestejä, antavat uusia näkökulmia ja laajentavat ymmärrystä omasta itsestä sekä ympäröivästä maailmasta. On tärkeää tietää, että Tarot-kortit toimivat sielun peilinä kertoen viestejä sinusta sinulle, joten niissä ei ole mitään pelättävää, saati vaarallista. Jotkut kortit kertovat arkisemmista asioista, toiset taas mer­ki­tyk­sel­li­sem­mis­tä tapahtumista, mutta yksikään Tarot-kortti EI ole huono!


Kesto 50 min.

Hinta 60€

Voi­maan­tu­mi­sil­ta

Kaipaatko syvempää yhteyttä itseesi ja kumppaneihisi? Kerää kokoon vanhat ystävät, uudet tuttavat tai työ- ja harrastuskaverit yhden illan ajaksi. Tulen vetämään teille ohjatun mielikuvamatkan, jonka jälkeen on luonnollista uppoutua keskustelemaan avoimessa ilmapiirissä niistä kysymyksistä, jotka juuri sillä hetkellä eniten askarruttavat. Vahvistamme jokaisen osallistujan omaa intuitiota visuaalisen havainnoinnin keinoin, nauramme (ja joskus myös itkemme) yhdessä, ryhmänä voimaantuen.


Kesto 3-4 h

Hinta 15 e/hlö/h

1638126347595_A9_07158-Edit%203.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Huom! Uusi toimitila:


Yliopistonkatu 44 A 21

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.